Klub Road chytil v roce 2022 pořádnou vlnu a rozhodně nezahálí

Na začátku roku jsme prověřili rekonstruovaný objekt ARPZPD Poezie v Jizerských horách. I když sněhové podmínky nebyly stoprocentní, zimním radovánkám jsme přesto neodolali a společenským aktivitám jsme se věnovali v perfektním zázemí chalupy.

Po delší době se nám zase podařilo zorganizovat indoor florbalový turnaj. Pravidelné tréninky jsou znát a herní kvality mužstev jsou stále lepší a lepší. I když ve vítězném týmu vídáme stále stejné tváře. Kdo získá putovní pohár na příštím turnaji?

Samozřejmě také plaveme. Když vlna, tak ve vodě, že? Plaveme v Hostivaři, plaveme na Slávii a poplaveme taky v Brně. Takže pilně trénujeme.

Pravidelné plavecké úterky jsme si zpestřili domácími závody Road Open 2022. Účastnili se nejen naši plavci, ale také jejich sourozenci, asistenti a rodiče.

Opravdové závody jsme si vyzkoušeli účastí v Pražském přeboru. Odešli jsme se zkušeností velkých závodů a někteří dokonce i s diplomem za krásné umístění.

Ještě nás v tomto roce čeká plno zážitků. Namátkou třeba účast na Evropských hrách handicapované mládeže Emil open (22. – 25.6.). Soutěžit budeme v plavání a atletice a nově také chceme vyzkoušet lukostřelbu, takže budeme muset trochu potrénovat.

Léto se samozřejmě neobejde bez tábora ve Střelských Hošticích (6.- 13. 8.). Tužte svaly a ducha, kdyby náhodou došlo na lovení bobříků, ať nezůstáváte pozadu:-)

28 března, 2022