On-line režim pokračuje

Situace je stále nepříznivá našim klubovým aktivitám, ale už jsme se přizpůsobili, zavedené online akce pokračují a přidáváme další.

Každé úterý se scházíme online a nahrazujeme si tak plavání. Zaplavat po internetu si opravdu nemůžeme, ale můžeme si popovídat, říct si, co je nového, protáhnout si svaly při krátké rozcvičce, ale také zapojit mozkové závity a zavzpomínat, co všechno víme a známe, při soutěži Chcete být milionářem?, kterou pro nás neúnavně na každé setkání chystá Martin. Děkujeme!

Pokračujeme také v tanečních lekcích každou sobotu. Lucka si pokaždé připraví zábavnou sestavu, kterou s námi krok po kroku procvičí, dokud se jí celou nenaučíme a společně si ji pak zatančíme jako opravdoví tanečníci!

Novinkou je online jóga. Lekce vede zkušená lektorka a každý čtvrtek se můžeme ponořit hluboko do svého nitra, prodýchat všechny části svého těla a důkladně protáhnout a rozhýbat každý sval. Cvičí všichni – děti, maminky, asistenti…jen žádný tatínek se zatím nepřidal.

Další akcí, která nás ovšem vytáhne na vzduch a na chvíli nás osvobodí od připojení a počítače vůbec, je bojovka, kterou chystá Daniela. Bojovku je možné projít kdykoliv během února a března. Nápovědu jak a kde začít poskytne Daniela.

Pokud byste se ke kterékoliv z těchto akcí chtěli připojit, napište na klubový email a my vám poskytneme přístupové údaje.

28 ledna, 2021